Dodatek zanętowy Ms Range Competition - Eicake Yellow (800g)

16,49 zł

16,49 zł za szt

Nowy

Chwilowy brak produktu w magazynie!

Powiadom mnie kiedy będzie dostępny

Wyślij

Rabat
Sprawdź, jak
zdobyć rabat
Darmowa wysyłka
Darmowa wysyłka
już od 200 zł


Obsługujemy płatności:
PayPoPłatności
Waga (g)800

Ei-Cake Yellow to luźny granulat z dużą zawartością białka z żółtka. Średnioziarnisty dodatek przyciąga przede wszystkim duże leszcze, karpie, liny, karasie i brzany. MS-R Ei-Cake tonie i nie musi być koniecznie wcześniej namaczany. Producent poleca, aby zawartość maks. w zanęcie wynosiła 25%.

Wskazówka:
1 kg Feeder Yellow + 1 kg Carp Yellow + 100 gr Ei-Cake Red + 100 gr Pastoncino Red na brzany i świnki
1 kg Feeder Yellow + 1 kg Feeder Allround Black + 100 gr Ei-Cake Red na leszcze.


Podstawowe parametry:

  • zawartość: 800 g

Marka Ms Range cieszy się zasłużonym uznaniem w całej Europie. Dedykowana głównie dla zaawansowanych wędkarzy-wyczynowców. Team Ms Rage odnosi wiele sukcesów w zawodach wędkarskich, w tym także rangi mistrzostw Europy i świata. W ramach tej serii szczególnie rekomendujemy szeroką i innowacyjną serię przynęt i zanęt tworzonych przez utytułowanego wędkarza-profesjonalistę - Michaela Schloegla

Produkty tej samej kategorii
Ustawienia prywatności
Wykorzystujemy pliki cookies!
W celu prawidłowej obsługi sklepu oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam czy remarketingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj: politykę prywatności i plików cookies. Szczegółową konfigurację możesz określić klikając poniżej przycisk ustawienia.
Preferencje plików cookie

Wykorzystujemy pliki cookies

W celu prawidłowej obsługi Strony oraz do celów statystycznych, a jeżeli wyrazisz na to zgodę również w celu personalizacji reklam, remarketingu oraz retargetingu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj koniecznie politykę prywatności i plików cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookies prosimy o kontakt.